BLI MEDLEM

Bli medlem- Du behövs!


Fjälliften i Ljungdalen, Torkilstöten drivs som en ekonomisk förening. Föreningen har idag ca 90 medlemmar och vi är i ett mycket stark behov av fler medlemmar då det är ett generationskifte.


Mycket av områdets karraktär och mysiga atmosför utgörs av att liften hålls levande och att området sköts. Även om ni inte finner utförsåkningen är det ni prioritera just nu så påverkar Fjälliften områdets attraktivitet och även fasigheternas marknadsvärde. Dessutom kanske ni idag eller i framtiden har barn eller barnbarn som vill kunna njuta av denna förträfliga plats för att åka skidor eller bara fika.


Våra medlemmarna är idag en förutsättning för att liften skall finas till. Vill du värna om liftens framtid - bli medlem!


Medlemsinsatsen är 1000 kr (en gång), och ett medlemsbidrag på 250kr där ni får hämta ut ett liftkort som ni kan åka för samt åka Gratis upp med tur och längdskidor.


Bankgiro: 5215-1107

SWISH: 1234990255OBS!! ange kontaktinformation på inbetalningen och mejla era kontaktuppgifter till kassören John Savelid på john@savelid.se


Tack, vi Hoppas på ditt stöd!